Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Access to the Photo galleries

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

55% OFF new PortraitPro 12 - use code EPHZROS414.
Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    francisg
    francisg  10703 forum posts United Kingdom1 Constructive Critique Points
    15 Apr 2006 - 9:45 AM

    Hi I wonder if anyone out there can help, i am having problems in getting access to the Readers Galleries and the Portfolio. The text is ok but the pictures will not open up, and it has been like this since Thursday. Is it me or is there others out there with a similar problem? Any helpfull advice or sugestions (Other than a Sledge Hammer) will be appreciated.
    Cheers
    Frank

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    15 Apr 2006 - 9:45 AM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    Hobo
    Hobo  866 forum posts England
    15 Apr 2006 - 12:06 PM

    Using Internet Explorer?....
    Tools/Internet options/"Advanced" tab/Scroll down to Multimedia/make sure there is no tick in Show image download placeholders/make sure there is a tick in Show pictures. Can't think of anything else.

    Peter

    francisg
    francisg  10703 forum posts United Kingdom1 Constructive Critique Points
    15 Apr 2006 - 12:17 PM

    Thanks Peter. But I am running Mozila so it apears to be a different set up. But thanks for your help

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.