Take your photography to the next level and beyond...

  • NEWS
  • REVIEWS
  • INSPIRATION
  • COMMUNITY
  • COMPETITIONS

Why not join for free today?

Join for Free

Your total photography experience starts here


PRIZES GALORE! Enter The ePHOTOzine Exclusive Christmas Prize Draw; Over £10,000 Worth of Prizes! Plus A Gift For Everybody On Christmas Day!

Any Hahnel Giga T Pro users?


jembo 11 104 United Kingdom
27 Mar 2012 10:23PM
I have just purchased one of these (used) and set it up to test. When I press thr 'shutter' button, the remote display lights up and all of the items in the LCD are displayed. The focus is not triggered and the shutter soesn't activate.
I have tried changing to CH03 but when the shutter is pressed, again everything lights up and the remote reverts to CH02.
I think it's either a dud, or not a Canon version. Can anyone confirm?

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

parallax e2
5 121 United Kingdom
27 Mar 2012 11:13PM
I have one and it works really well.

A few pointers:

Make sure the receiver is tightly screwed to the camera hotshoe.

Also ensure that the cable that connects to the receiver, is well plugged into the camera body as it sometimes can come loose.

I have mine set to 02

It will say on the front base of the packaging whether for Canon or Nikon cameras

Sign In

You must be a member to leave a comment.

ePHOTOzine, the web's friendliest photography community.

Join For Free

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more.