Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Blank email problem

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    KenTaylor
    KenTaylor e2 Member 92971 forum postsKenTaylor vcard United Kingdom2 Constructive Critique Points
    13 Oct 2006 - 11:32 AM

    I send email to someone then says he receives blank emails on the same subject either once or twice some hours after the original was sent.
    I dont use the email from my ISP as I use a host (runbox)and never had this problem before I changed my ISP.
    Rather strange to me and curious if anyone else has experienced the same.
    Ken

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    13 Oct 2006 - 11:32 AM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    deviant
    deviant  103024 forum posts United Kingdom1 Constructive Critique Points
    13 Oct 2006 - 11:43 AM

    I have had this problem in some systems when scanning outgoing mail thats in an HTML format with an anti-virus product.

    What AV do you use, what mail client, what OS and what format of email (txt, html etc...)?

    KenTaylor
    KenTaylor e2 Member 92971 forum postsKenTaylor vcard United Kingdom2 Constructive Critique Points
    13 Oct 2006 - 12:05 PM

    Ok
    I have xp and use this for email and use txt.
    ISP is BT total.
    AV self installed is McAfee and prevx1.
    More a nuisance than anything else.
    Ken

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.