Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Help! picture loading strangely!

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    shadow18
    shadow18  3406 forum posts England
    1 Oct 2012 - 12:11 AM

    Hello! My picture loaded, but for some reason, it is not visible in thumbnail. When I am browsing the gallery and I click on it though it will come up. Is there something I did wrong or is it just a random error?
    by the way, it's called "Medieval Warrior" if you see it in the gallery!

    Thanks soooo much for helping me! Smile

    Louise.

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    1 Oct 2012 - 12:11 AM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    robthecamman
    1 Oct 2012 - 6:26 AM

    maybe used multi loader

    answersonapostcard
    answersonapostcard Site Moderator 1012523 forum postsanswersonapostcard vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
    1 Oct 2012 - 7:43 AM

    Could you submit a report to the IT team please - a link at the bottom of any page but for reference create report. Its not showing for me in the gallery either so something went wrong but the boys will be able to sort it out for you.

    MODERATOR POST
    shadow18
    shadow18  3406 forum posts England
    2 Oct 2012 - 2:50 AM

    Hello! Thank you so much for your responses! I was actually busy all day today and didn't get home until late, so I just uploaded it again, and it worked. Smile thanks anyway!

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.