Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Lightroom print to file problem

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

New PortraitPro 12 SALE + 10% OFF code EPZROS814
Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    thatmanbrian
    19 Nov 2011 - 6:46 PM

    query.jpg

    The above image is what I get when I use Lightroom to print to file. The image is mono colour and garbled. I also get left with a temp file.

    I'm using LR 3.6RC which is a late 'beta'. Anyone else get this?

    I'll post to Adobe anyway.

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    19 Nov 2011 - 6:46 PM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    User_Removed
    19 Nov 2011 - 8:57 PM

    Haven't come across that probem Brian.

    The only time that I use "Print to File" is when I want to create fancy montages using some of the LR print templates (and I am still on LR 3.5)

    Last Modified By User_Removed at 19 Nov 2011 - 8:57 PM
    Jestertheclown
    19 Nov 2011 - 8:58 PM


    Quote: I'm using LR 3.6RC which is a late 'beta'.

    And therein may well lie your problem. Personally, I never touch anything that's in "beta".

    Can you try the same file in another "proper" version of Lightroom. That will tell you whether it's Lightroom or the file that's at fault.

    thatmanbrian
    19 Nov 2011 - 9:46 PM

    Can't be asked to load an older LR to be honest Grin but I've reported it to Adobe so done my bit for testing!

    Jestertheclown
    19 Nov 2011 - 10:25 PM


    Quote: Can't be asked to load an older LR to be honest Grin

    No. Neither would I be. What I really meant was; could you try on someone else's machine?

    thatmanbrian
    20 Nov 2011 - 11:00 AM

    Brian no mates!!Smile

    Railcam
    Railcam  7468 forum posts Scotland
    20 Nov 2011 - 3:26 PM

    I have just done a "Print to File" on LR3.5 and it saved a perfect JPG to the file. Can only deduced that something in 3.6 has corrupted.

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.