Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Playing catch-up

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Chant57
Chant57 e2 Member 8374 forum postsChant57 vcard United Kingdom3 Constructive Critique Points
12 Oct 2010 - 10:57 PM

Very slow for me too but was fine earlier in the day. Painfully slow trying to view images from the gallery.

Sponsored Links
Sponsored Links 
12 Oct 2010 - 10:57 PM

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

Jestertheclown
12 Oct 2010 - 11:01 PM

If anything, it's getting slower. A link from an email just took over a minute to load.

Sorry guys but I can't believe the problem(s) lie at this end. Everything else is flying.

Jester.

Scutter
Scutter e2 Member 61742 forum postsScutter vcard United Kingdom6 Constructive Critique Points
12 Oct 2010 - 11:12 PM

Time for me to join the chorus I'm afraid! It seems to be very sporadic, which I guess makes diagnosis harder, but it is painfully slow to load all but the home page. Foliopic is slow too!

Nigel_95
Nigel_95 e2 Member 8260 forum postsNigel_95 vcard United Kingdom2 Constructive Critique Points
12 Oct 2010 - 11:12 PM

First time I've logged on in a week, and the site is slower than I can remember for ages (more than a year?)

Nigel

EDIT: The above took around a minute to load

EDIT 2: The edit above only took a few seconds to load

Last Modified By Nigel_95 at 12 Oct 2010 - 11:15 PM
RogBrown
RogBrown  73006 forum posts England10 Constructive Critique Points
12 Oct 2010 - 11:29 PM

Been fine for me up till now but painfully slow at the moment. Everything else flying.

strawman
strawman  1022010 forum posts United Kingdom16 Constructive Critique Points
12 Oct 2010 - 11:41 PM

It was fine till recent for me too.

davidburleson
davidburleson ePHOTOzine Staff 72395 forum postsdavidburleson vcard United Kingdom
13 Oct 2010 - 8:51 AM

Hi Everyone,

We have been running some scripts for some upcoming upgrades to the gallery. Unfortunatly, it looks like this is the cause for the recent slow downs. We will be looking into ways to run these scripts for efficeintly so there are little or no interuption to everyones browsing on ePHOTOzine Smile

David

sut68
sut68 e2 Member 111998 forum postssut68 vcard England76 Constructive Critique Points
13 Oct 2010 - 9:04 AM

Thank gawd for that, I began to think it was just me.

answersonapostcard
answersonapostcard Site Moderator 1012609 forum postsanswersonapostcard vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
13 Oct 2010 - 9:14 AM

I gave up last night, found it impossible Sad

Jestertheclown
13 Oct 2010 - 4:40 PM

So far today, it seems to be back to normal.

Still slower than everything else but I no longer need a shave by the time the next page has loaded.

I've yet to see what happens with the "return to gallery" button, or indeed, how it works later on when things get busier.

Jester.

tomcat
tomcat e2 Member 95936 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
17 Oct 2010 - 6:10 PM

Very sposmadic over the last couple of days.
A good example was just now:-
1-Closed the tab for EPZ
2-Relaunched EPZ home page - 7 seconds
3-Clicked on my PF - 7 seconds
4-Clicked on my favs - Gave up after 20 seconds

Strangely enough no problem with opening this forum topic and posting this

Adrian

Last Modified By tomcat at 17 Oct 2010 - 6:11 PM
Scutter
Scutter e2 Member 61742 forum postsScutter vcard United Kingdom6 Constructive Critique Points
17 Oct 2010 - 6:17 PM


Quote: Very sposmadic over the last couple of days.
A good example was just now:-
1-Closed the tab for EPZ
2-Relaunched EPZ home page - 7 seconds
3-Clicked on my PF - 7 seconds
4-Clicked on my favs - Gave up after 20 seconds

Strangely enough no problem with opening this forum topic and posting this

Adrian

Ditto and getting irritating (might have to join the Grumpy thread)!!

tomcat
tomcat e2 Member 95936 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
17 Oct 2010 - 6:20 PM

Just took 35 seconds for a comment to load to a gallery image.

Rather than submitting report after report, I believe that it is easier for the teccies to read these latest posts, to form an overall opinion of the issues Smile

Adrian

PS This post took thirty seconds to post

Last Modified By tomcat at 17 Oct 2010 - 6:22 PM
User_Removed
17 Oct 2010 - 6:32 PM

The site is crawling tonight. Have uploaded a Traceroute report via a site Report for David to review...

Ditto re the upload time to submit this Adrian.

It's getting worse.

Last Modified By User_Removed at 17 Oct 2010 - 6:34 PM
Jestertheclown
17 Oct 2010 - 6:34 PM


Quote: Rather than submitting report after report, I believe that it is easier for the teccies to read these latest posts, to form an overall opinion of the issues Smile

Agreed.

It's been c**p here all weekend and still is.
It loads quickly enough, I use a bookmark in Firefox and it opens in my Pf. but trying to migrate to anywhere else takes an eternity.
It got so bad last night that I gave up.

Jester.

Add a Comment

You must be a member to leave a comment

Username:
Password:
Remember me:
Un-tick this box if you want to login each time you visit.