Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Site running at a crawl?

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Jestertheclown
15 Jan 2012 - 6:21 PM

Is anyone else having a problem with this site today?

It's slowed to a crawl (again), none of the links seem to be working and if I simply wait, I get the "timed out" message telling me that I need to contact the website administrator.



Any ideas?500-internal-server-error---mozilla-firefox-2012-01-15-17-55-29.jpg

Sponsored Links
Sponsored Links 
15 Jan 2012 - 6:21 PM

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

Coleslaw
Coleslaw e2 Member 913403 forum postsColeslaw vcard Wales28 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:22 PM

Nope, it is working fine here.

Rev2
Rev2  4212 forum posts United Kingdom2 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:27 PM

Back to normal now but images not loading for about half an hour or so.

dathersmith
15 Jan 2012 - 6:27 PM

Keep getting "timed out" here, can't get the gallery up at all.

mlanda
mlanda e2 Member 4mlanda vcard United Kingdom
15 Jan 2012 - 6:28 PM

I'm running at snails pass, with links not being found.

martin.w
martin.w e2 Member 12351 forum postsmartin.w vcard United Kingdom22 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:29 PM

I can't seem to open any photos in the gallery either....time outs for me too Sad

tomcat
tomcat e2 Member 85867 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:29 PM

Same here since 5.45pm
Can't get any images at all
Took ages to post this

Melanie_M
Melanie_M e2 Member 9168 forum postsMelanie_M vcard United Kingdom9 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:29 PM

Managed to upload, but can't view anything without being 'timed out'.

Melanie_M
Melanie_M e2 Member 9168 forum postsMelanie_M vcard United Kingdom9 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:30 PM

Funny, this message loaded OK

Jestertheclown
15 Jan 2012 - 6:31 PM

Not just me then.

I'll post a report.

Or try to.

User_Removed
15 Jan 2012 - 6:31 PM

Sorry to say that it's fine here at present BUT... I keep hitting the guys with Reports relating to Performance issues which, at the end of the day, are associated with the relevant links to the advertising links/servers.

Sad

tomcat
tomcat e2 Member 85867 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:33 PM

Been trying to access an image in my favs, to check out some EXIF data etc

I can load my favs 'cus I have it bookmarked, but can't get any further

Rev2
Rev2  4212 forum posts United Kingdom2 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:34 PM

I spoke too soon, unable to view any photos in the gallery still.

SlowSong
SlowSong e2 Member 54231 forum postsSlowSong vcard England28 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:36 PM

Could be admin are upgrading the site. This happened last time "something" happened. Wink

Coleslaw
Coleslaw e2 Member 913403 forum postsColeslaw vcard Wales28 Constructive Critique Points
15 Jan 2012 - 6:36 PM

I spoke too soon too....Sad

Add a Comment

You must be a member to leave a comment

Username:
Password:
Remember me:
Un-tick this box if you want to login each time you visit.