Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Site slow to load

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

55% OFF new PortraitPro 12 - use code EPHZROS414.
Terry L
Terry L e2 Member 10570 forum postsTerry L vcard England5 Constructive Critique Points
11 Jun 2006 - 11:28 AM

Anyone else had problems with pages loading slow or timing out, no problems anywhere else on the web, just epz; been like it since the TAG facility started.
Almost given up..!!!!

Terry.

Sponsored Links
Sponsored Links 
11 Jun 2006 - 11:28 AM

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

beaniebabe
11 Jun 2006 - 11:48 AM

For a few minutes earlier this afternoon but that's it

Angie x

Will
Will  121788 forum posts United Kingdom
11 Jun 2006 - 12:13 PM

Two new web servers were ordered on Friday and should be set up within the next two weeks. These will provide a substantial boost to the speed of the site. It's possible the tag search could be slowing things down, but the new servers should resolve that.

Terry L
Terry L e2 Member 10570 forum postsTerry L vcard England5 Constructive Critique Points
11 Jun 2006 - 12:21 PM

Thanks Will, it is worse than being on dial up, just taken 3 minutes to post a reply.

Terry.

nikon
nikon e2 Member 1097 forum postsnikon vcard England
11 Jun 2006 - 12:29 PM

Painfully slow connecting and moving through the site, giving up until resolved.

andytvcams
andytvcams  1110396 forum posts United Kingdom
11 Jun 2006 - 12:35 PM


Quote: It's possible the tag search could be slowing things down,

Might be a good idea to suspend that service until you get new servers.

it is very slow at the moment

naturenut
naturenut  111801 forum posts England
11 Jun 2006 - 12:38 PM

No problems for me :o)

Chris_H
Chris_H  101471 forum posts1 Constructive Critique Points
11 Jun 2006 - 12:45 PM

I had problems with the site last week but in the last few days it seems to be running fine for me.

Chris

skeletor
skeletor  101639 forum posts England
11 Jun 2006 - 2:12 PM

No prob's here Smile

VICTORHABBICK
23 Jun 2006 - 8:23 PM

Still getting timed out or very very slow up to 6 minutes to post a comment. Given up completely the last few days!! Use a Mac G5 and getting very frustrated any other Mac users suffering the sameproblem.

Victor

User_Removed
23 Jun 2006 - 9:44 PM

G3 iMac running Panther, 1mb broadband, using Safari. no probs. Clear out Safari history and cache, and ditch icon folder periodically, speeds it up a bit.
Col

Will
Will  121788 forum posts United Kingdom
23 Jun 2006 - 9:55 PM

Victor, you may have had problems due to us moving servers sorry. If it's still slow for you next week, please let me know via e-mail (will@ephotozine.com).

VICTORHABBICK
24 Jun 2006 - 8:20 AM

Cheers Col. and Will, let you know what happens

tigerminx
tigerminx  9237 forum posts South Africa
1 Aug 2006 - 3:56 PM

1st of August and I'm still battling. Can hardly view my portfolio, reader gallery etc. Even add comments... like this one.

Bruce.

Pete
Pete Site Moderator 1218416 forum postsPete vcard ePz Advertiser England96 Constructive Critique Points
1 Aug 2006 - 4:01 PM

That's really odd. It's the fastest we've had the site now it's on new bigger and improved servers.

Add a Comment

You must be a member to leave a comment

Username:
Password:
Remember me:
Un-tick this box if you want to login each time you visit.