Take your photography to the next level and beyond...

  • NEWS
  • REVIEWS
  • INSPIRATION
  • COMMUNITY
  • COMPETITIONS

Why not join for free today?

Join for Free

Your total photography experience starts here


Site slow to load


Terry L e2
11 578 5 England
11 Jun 2006 11:28AM
Anyone else had problems with pages loading slow or timing out, no problems anywhere else on the web, just epz; been like it since the TAG facility started.
Almost given up..!!!!

Terry.

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

beaniebabe 9 2.3k England
11 Jun 2006 11:48AM
For a few minutes earlier this afternoon but that's it

Angie x
Will 13 1.8k United Kingdom
11 Jun 2006 12:13PM
Two new web servers were ordered on Friday and should be set up within the next two weeks. These will provide a substantial boost to the speed of the site. It's possible the tag search could be slowing things down, but the new servers should resolve that.
Terry L e2
11 578 5 England
11 Jun 2006 12:21PM
Thanks Will, it is worse than being on dial up, just taken 3 minutes to post a reply.

Terry.
nikon e2
11 117 1 England
11 Jun 2006 12:29PM
Painfully slow connecting and moving through the site, giving up until resolved.
andytvcams 12 10.4k United Kingdom
11 Jun 2006 12:35PM

Quote:It's possible the tag search could be slowing things down,


Might be a good idea to suspend that service until you get new servers.

it is very slow at the moment
naturenut 11 1.8k England
11 Jun 2006 12:38PM
No problems for me :o)
Chris_H 11 1.5k 1
11 Jun 2006 12:45PM
I had problems with the site last week but in the last few days it seems to be running fine for me.

Chris
skeletor 11 1.6k England
11 Jun 2006 2:12PM
No prob's here Smile
User_Removed 11 39 6 Scotland
23 Jun 2006 8:23PM
Still getting timed out or very very slow up to 6 minutes to post a comment. Given up completely the last few days!! Use a Mac G5 and getting very frustrated any other Mac users suffering the sameproblem.

Victor
User_Removed 9 4.9k England
23 Jun 2006 9:44PM
G3 iMac running Panther, 1mb broadband, using Safari. no probs. Clear out Safari history and cache, and ditch icon folder periodically, speeds it up a bit.
Col
Will 13 1.8k United Kingdom
23 Jun 2006 9:55PM
Victor, you may have had problems due to us moving servers sorry. If it's still slow for you next week, please let me know via e-mail (will@ephotozine.com).
User_Removed 11 39 6 Scotland
24 Jun 2006 8:20AM
Cheers Col. and Will, let you know what happens
tigerminx 10 237 South Africa
1 Aug 2006 3:56PM
1st of August and I'm still battling. Can hardly view my portfolio, reader gallery etc. Even add comments... like this one.

Bruce.
Pete e2
13 18.5k 96 England
1 Aug 2006 4:01PM
That's really odd. It's the fastest we've had the site now it's on new bigger and improved servers.

Sign In

You must be a member to leave a comment.

ePHOTOzine, the web's friendliest photography community.

Join For Free

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more.