Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Site Speed

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

55% OFF new PortraitPro 12 - use code EPHZROS414.
RogBrown
RogBrown e2 Member 72987 forum postsRogBrown vcard England10 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 8:46 PM

Anybody else having problems. It's been a bit dodgy for the last few days but tonight it's almost unusable.

Sponsored Links
Sponsored Links 
24 Nov 2010 - 8:46 PM

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

CathyT
CathyT e2 Member 87253 forum postsCathyT vcard United Kingdom18 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 8:47 PM

Yep......Sad

Jestertheclown
24 Nov 2010 - 8:49 PM

It's crawling along here as well Rog.

I thought at first that the gallery might be (even) slower than usual because of the beta testing that's going on but now I've looked, it seems the forums and everything else is just as bad.

Jester.

Jestertheclown
24 Nov 2010 - 8:50 PM

. . . my last coment took 25 seconds to load.

Ganto
Ganto  7769 forum posts Ireland2 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 8:54 PM

Crap in Ireland too. I thought the government had turned off the internet to save money.

User_Removed
24 Nov 2010 - 8:58 PM

Exceptionally bad this evening...

dougv
dougv Site Moderator 108357 forum postsdougv vcard England3 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 8:59 PM

A bit variable for me tonight.
Sometimes slow and other times almost normal speed.

chalkhillblue
chalkhillblue e2 Member 5143 forum postschalkhillblue vcard United Kingdom2 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 9:06 PM

Variable for me also, but mostly very, very slow.
David

Ganto
Ganto  7769 forum posts Ireland2 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 9:07 PM

Gasp! It seems OK now!

_
_  9535 forum posts Virgin Islands, British4 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 9:37 PM

"Recent Activity" page on the forums takes about 45 secs to load. Been this way for almost a week now

barrovian
barrovian e2 Member 9156 forum postsbarrovian vcard United Kingdom
24 Nov 2010 - 9:54 PM

Same here Sad

Alan_Warriner
24 Nov 2010 - 10:05 PM

Agreed

justin c
justin c  104505 forum posts England36 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 10:22 PM

Extremely frustrating and virtually unusable SadSad

Boyd
Boyd  1011213 forum posts Wales11 Constructive Critique Points
24 Nov 2010 - 10:38 PM

Are they using the same hamster for both ePz and the new v5 gallery?

Jestertheclown
24 Nov 2010 - 10:43 PM

I assume that by now, at least one of us has reported this . . . ?

Last Modified By Jestertheclown at 24 Nov 2010 - 10:43 PM

Add a Comment

You must be a member to leave a comment

Username:
Password:
Remember me:
Un-tick this box if you want to login each time you visit.