Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Sony Alpha 100 Error Codes

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    macroman
    macroman  1115312 forum posts England
    15 Feb 2012 - 8:06 PM

    Aaarghh!

    I'm getting 'Error Code 0x56 on my Sony A100.Sad

    Anyone know the reason, and is there a DIY cure?


    Thanks In Advance.

    Last Modified By macroman at 15 Feb 2012 - 8:06 PM
    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    15 Feb 2012 - 8:06 PM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    User_Removed
    15 Feb 2012 - 8:51 PM

    From what I read on the net, it appears you have a problem that (Possibly) requires that the body be returned to the manufacturer.

    If it is under a current Warranty, then I would council you contact the vendor a.s.a.p.

    Remember this... under EU Rules, (depending on where you bought it) it may well be warranted for up to SIX years.

    Google can help here. Smile

    Last Modified By User_Removed at 15 Feb 2012 - 8:51 PM
    macroman
    macroman  1115312 forum posts England
    15 Feb 2012 - 10:07 PM

    Thanks Mike,

    Yes, I've come to that conclusion too, I've tried all the suggestions on various sites with no cure so it looks like a repair job.

    Can't find the delivery invoice at present, but knowing my luck it will be out of guarantee.

    Oh well Ive still got the Samsung A7 compact. Grin

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.