Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

tablets

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

50% OFF new PortraitPro 12, plus EXTRA 5% OFF code EPHZROS414
cats_123
cats_123 e2 Member 103959 forum postscats_123 vcard Northern Ireland24 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 6:45 AM


Quote: The link is a test page which provide a stripped away menu for test. Please follow the instruction above and feedback the results. We have received comments that this works me if it does for others, will be implementing this solution on the main site.

nope...just comes up with the test page but bottom right box just says main link 1. I tap on that and it takes me to my keyboard??????

Sponsored Links
Sponsored Links 
22 May 2013 - 6:45 AM

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

davidburleson
davidburleson ePHOTOzine Staff 72238 forum postsdavidburleson vcard United Kingdom
22 May 2013 - 6:59 AM

Try this link instead http://fiddle.jshell.net/xuZtt/1/show/

cats_123
cats_123 e2 Member 103959 forum postscats_123 vcard Northern Ireland24 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 7:06 AM


Quote: Try this link instead http://fiddle.jshell.net/xuZtt/1/show/

This gives me "main link 1" and when I tap on it I get a dialog box which opens the sub menu. Smile

davidburleson
davidburleson ePHOTOzine Staff 72238 forum postsdavidburleson vcard United Kingdom
22 May 2013 - 7:59 AM

We might be on to a winner

davidburleson
davidburleson ePHOTOzine Staff 72238 forum postsdavidburleson vcard United Kingdom
22 May 2013 - 10:10 AM

The problem should be resolved now.

Best Regards,
David

cats_123
cats_123 e2 Member 103959 forum postscats_123 vcard Northern Ireland24 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 10:23 AM


Quote: The problem should be resolved now.

Best Regards,
David

nope...still refreshing the screen on first tap Sad

davidburleson
davidburleson ePHOTOzine Staff 72238 forum postsdavidburleson vcard United Kingdom
22 May 2013 - 10:27 AM

@cats_123

Hm, could you submit a report from your android device so we can gather some technical details about it? Which link are you clicking? The tests we have carried out here on Android devices didn't have any problems.

Last Modified By davidburleson at 22 May 2013 - 10:27 AM
lobsterboy
lobsterboy Site Moderator 1013940 forum postslobsterboy vcard United Kingdom13 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 10:38 AM

Working fine on my galaxy note now Dave Smile

cats_123
cats_123 e2 Member 103959 forum postscats_123 vcard Northern Ireland24 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 11:24 AM


Quote: @cats_123

Hm, could you submit a report from your android device so we can gather some technical details about it? Which link are you clicking? The tests we have carried out here on Android devices didn't have any problems.

Will do Dave...It's a chinese made Zenithink so may have had the Android OS manipulated.

Carabosse
Carabosse e2 Member 1139370 forum postsCarabosse vcard England269 Constructive Critique Points
22 May 2013 - 8:25 PM

Seems to be working ok on my Nexus 7. Smile

I've tested quite a few of the dropdown links and they work.

t_downes
t_downes e2 Member 5260 forum postst_downes vcard United Kingdom
22 May 2013 - 9:24 PM

Seems ok now on my nexus 10. Thanks.

brian1208
brian1208 e2 Member 109977 forum postsbrian1208 vcard United Kingdom12 Constructive Critique Points
23 May 2013 - 10:42 AM

still not working on my ASUS transformer. If I try to go to the forums when logged in as brian1208 it takes me to my folipic website and if I try to use it when not logged in all it does is take me to the Forums page, whichever tag I hit (hot topic, recent activity etc)

since others seem to be sorted I'll give up and stop trying to access epz on the hoof, its driving me bonkers and is not worth the time

keith selmes
23 May 2013 - 11:06 AM

That is working for me now. (Xoom 2)
Response is a bit slow, but presumably just coincidence.

Saxon Marsh
23 May 2013 - 12:00 PM

works fine on Nexus 7

barrovian
barrovian e2 Member 9156 forum postsbarrovian vcard United Kingdom
24 May 2013 - 10:56 AM

Now working fine on my Nexus 7 too. Thank you. Smile

P

Add a Comment

You must be a member to leave a comment

Username:
Password:
Remember me:
Un-tick this box if you want to login each time you visit.