Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

Tags not working

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    tomcat
    tomcat e2 Member 85907 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 3:35 PM

    Just uploaded an image and the Tags section is not enabling
    Even tried afterwards on edit but to no avail

    Cheers
    Adrian

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    15 Jan 2007 - 3:35 PM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    Will
    Will  131788 forum posts United Kingdom
    15 Jan 2007 - 3:37 PM

    Thanks for pointing this out Adrian, working on a fix now.

    Helpful Post! This post was flagged as helpful
    tomcat
    tomcat e2 Member 85907 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 3:42 PM

    Cheers Will...not the end of the world but seeing you are in the "fix-it" mode

    Adrian

    Will
    Will  131788 forum posts United Kingdom
    15 Jan 2007 - 3:49 PM

    Adrian, had you been trying to use apostrophes when adding your tags? It seems some people are not having problems as the latest photo has tags and can be found on the search.

    Helpful Post! This post was flagged as helpful
    tomcat
    tomcat e2 Member 85907 forum poststomcat vcard United Kingdom15 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 4:08 PM

    Trust me to put my foot in it
    Sorry Will...As if you haven't had enough to do today..Thanks for the reply anyway

    Cheers
    Adrian

    Will
    Will  131788 forum posts United Kingdom
    15 Jan 2007 - 4:21 PM

    Adrian, it's OK, I think there is a problem. It's just I didn't write all the tagging and search code so it makes it harder finding where the bug is.

    Helpful Post! This post was flagged as helpful
    digicammad
    digicammad  1121988 forum posts United Kingdom37 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 4:33 PM

    You mean it isn't self documenting Will?

    ;0)

    Ian

    csurry
    csurry  129230 forum posts92 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 4:49 PM

    All code is self documenting - it's a well known fact. Ask any developer that's writing code.





    Then 6 months later ask the developer that's amending the code. Same code, different answers Smile

    digicammad
    digicammad  1121988 forum posts United Kingdom37 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 4:55 PM

    Whoosh.

    :0)

    KatieR
    KatieR  106197 forum posts6 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 4:57 PM

    eugh! you had an accident, Ian?

    digicammad
    digicammad  1121988 forum posts United Kingdom37 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 5:05 PM

    rotfl Katie.

    No (thankfully).

    KatieR
    KatieR  106197 forum posts6 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 5:07 PM

    thank goodness!

    (otherwise you may have struggled on the 6 & a half miler yesterday 8-))

    stevenj
    stevenj  111982 forum posts England
    15 Jan 2007 - 5:24 PM

    Ian is lying. He drove most of the way and hired a land rover to take him to the first tree. He walked from the car door to the tree and thats it!

    :o)

    digicammad
    digicammad  1121988 forum posts United Kingdom37 Constructive Critique Points
    15 Jan 2007 - 5:29 PM

    Damn you Steven, you promised!!

    stevenj
    stevenj  111982 forum posts England
    15 Jan 2007 - 5:48 PM

    Just kidding.


    He had a skateboard.

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.