Take your photography to the next level and beyond...

  • NEWS
  • REVIEWS
  • INSPIRATION
  • COMMUNITY
  • COMPETITIONS

Why not join for free today?

Join for Free

Your total photography experience starts here


Uploading images to epz...


27 Jan 2013 10:28PM
Hello... I apologize if this problem has been visited in another forum. I looked and looked and could not find any references to this issue I am having. I am a new member, and I would like to upload some of my photos to my galleries. I click Photos>Upload a photo... and then browse my computer to the image's location. The upload indication bar fill grey about 8/10's of the way, and stays there. My image never gets uploaded. I have tried several different ways... I've dragged and dropped, I've filled out all the information below the photo upload box while the image is "uploading," and I have even waited an HOUR for it to finish uploading. The grey bar did not travel from where it stayed. Am I doing something wrong?

The image files themselves average in size of about 364 Kb, are jpg images, & not edited in an editor. I am using Windows 7, I have 4 Gb of RAM... can anyone make any suggestions? I would appreciate it... Thank you. Michael

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

Nick_Hilton e2
9 558 2 United Kingdom
27 Jan 2013 10:37PM
I have the same problem sometimes and I am a MAC user. However the issue is veru intermittant, if you reselect the film it usually works after the 2nd or 3rd attempt.
tomcat e2
9 6.2k 15 United Kingdom
27 Jan 2013 11:11PM
Best thing is to copy and paste your comment in a report

Found at the very bottom of the page

Must be very frustrating - I do knowWink

Had something similar occurring with IE 9 - switched back to Firefox and all is wellSmile
27 Jan 2013 11:16PM
Thank you for your comments... I am using Chrome... I will try IE or Firefox. Thanks!
27 Jan 2013 11:24PM
Hey GOT IT. I used IE... Thank you Nick and tomcat. Take care
tomcat e2
9 6.2k 15 United Kingdom
27 Jan 2013 11:29PM
..and there is me thinking it was IE at faultWink

Definitely summat amiss, which keeps getting dismissed as the OP's issueSad
Paul Morgan e2
13 16.1k 6 England
27 Jan 2013 11:35PM
Are you still having problems Adrian
tomcat e2
9 6.2k 15 United Kingdom
28 Jan 2013 11:51AM
Not at the moment Paul

FF seems to be behaving itselfWink
JJGEE
9 6.4k 18 England
28 Jan 2013 1:46PM
I have had some intermittent problems as well with uploads.

It keeps getting stuck after selecting the image from Browse Computer.

upload.jpg



If I cancel this by closing down then trying again it usually works the next time straight away ! !

Sign In

You must be a member to leave a comment.

ePHOTOzine, the web's friendliest photography community.

Join For Free

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more.