Login or Join Now

Upload your photos, chat, win prizes and much more

Username:
Password:
Remember Me

Can't Access your Account?

New to ePHOTOzine? Join ePHOTOzine for free!

Like 0

You Tube Videos Wont Play win 7

Join Now

Join ePHOTOzine, the friendliest photography community.

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more for free!

New PortraitPro 12 SALE + 10% OFF code EPZROS814
Leave a Comment
    • «
    • 1
    • »
    devlin
    devlin  4651 forum posts India39 Constructive Critique Points
    27 Feb 2011 - 9:23 AM

    Suddenly i cant seem to play Youtube videos and some other flash based videos online. I get the below a green screen covering the player with only audio coming through....have uninstalled and then re-installed flash, even re-installed firefox cleared cache's cookies etc but i just cant seem to get it work...

    you.jpg

    Iam running Windows 7 and the latest version of flash, anyone encountered this lately...and ohh it seems to be affecting I.E as well...

    Sponsored Links
    Sponsored Links 
    27 Feb 2011 - 9:23 AM

    Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

    Tandberg
    Tandberg  111218 forum posts England2 Constructive Critique Points
    27 Feb 2011 - 9:59 AM

    i had that same problem the other day but a flash update did the trick for me so??????????
    No idea sorry

    Last Modified By Tandberg at 27 Feb 2011 - 10:10 AM
    devlin
    devlin  4651 forum posts India39 Constructive Critique Points
    27 Feb 2011 - 10:01 AM

    yeah i tried that already...strange thing is my desktop doesnt seem to affected though....i think ill download chrome and see if it has the same issue...

    Tandberg
    Tandberg  111218 forum posts England2 Constructive Critique Points
    27 Feb 2011 - 10:11 AM

    annoying aint it

    devlin
    devlin  4651 forum posts India39 Constructive Critique Points
    27 Feb 2011 - 10:16 AM


    Quote: Annoying aint it

    you bet..Grin...but i think i have this one sorted...apparently by disabling hardware accelaration in the settings panel for flash seems to fix the issue....Tongue strange and wierd behaviour if you ask me Wink

    • «
    • 1
    • »

    Add a Comment

    You must be a member to leave a comment

    Username:
    Password:
    Remember me:
    Un-tick this box if you want to login each time you visit.