Take your photography to the next level and beyond...

  • NEWS
  • REVIEWS
  • INSPIRATION
  • COMMUNITY
  • COMPETITIONS

Why not join for free today?

Join for Free

Your total photography experience starts here


Ticket discount with EZPTPS18 for The Photography Show 2018

Anyone experienced problems with Canon 100-400IS


bailey73 Plus
14 357
29 Jun 2005 12:18PM
I have just taken my 100-400IS out of the case to check and clean ready for a shoot on Saturday and have found that a black ring inside the lens has come loose, has anyone else had a similar problem?.

Its only been 4 weeks since I converted from Nikon to Canon and feel absolutely gutted that im already having problems with Canon, I have already had my 20D replaced as it was faulty and now this.

Has anyone got a Nikon D1X for sale?, I may be tempted.

Darren

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

sillyconguru 13 4.4k
29 Jun 2005 12:42PM
Serves you right!






Only kidding Smile
DanSig Plus
13 288 Iceland
29 Jun 2005 1:04PM
I'd say take it back to the store and get a replacement.
billma Plus
14 119 United States
29 Jun 2005 1:15PM
Have used mine hard for 18 months...never a problem.
stuwhitt Plus
13 1.4k United Kingdom
29 Jun 2005 11:27PM
Never had a problem with any of my Canon kit, it sounds that have been a tad unlucky unfortunatly Darren

Stu
deviant Plus
13 3.1k 1 United Kingdom
30 Jun 2005 12:42AM
Heard of specific issues with bearings going in the 100-400 L IS but never had a jot of bother with any of my Canon Kit in last few years.
David
bailey73 Plus
14 357
30 Jun 2005 7:43AM
Problem solved, T4 cameras replaced the lens for me today.

Thanks

Darren

Sign In

You must be a member to leave a comment.

ePHOTOzine, the web's friendliest photography community.

Join For Free

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more.