Speed or lack of it!!!!


DeSilver Plus
12 14 12 England
31 May 2008 11:12AM
Please could someone tell me is it just me or is it normal that the ephotozine site is the slowest site on the net. Sometimes I get that fed up waiting for the page to change I go and make a cup of tea.
I sometimes think that it is my PC or my IT provider that is the trouble, but when I check other sites everything is instantaneous. I have 4mg broadband but even so the instantaneousness is just not there.
If I'm the only one well fair enough but if not we should club together to get EZP to do something about it, after all we pay for the service and to me, a person who is disabled and living on a very restrictive income the 30 a year (I have to enrol every two months that's the only way I can afford it) is not always easy to come by.
So do any EPZ members out there have any idea's???

David

Join ePHOTOzine for free and remove these adverts.

Coleslaw 14 13.4k 28 Wales
31 May 2008 11:15AM
It is fine here.
Snapper Plus
15 4.4k 3 United States Outlying Islands
31 May 2008 11:19AM
See this thread from the other day, particularly the advice in the last post about Traceroute (whatever that is!)
User_Removed 16 17.9k 8 Norway
31 May 2008 11:27AM
Fine here too - and I'm at work with a slow ADSL link.
RogBrown 13 3.1k 10 England
31 May 2008 12:14PM
It was a wee bit slow a minute or two ago but fine now.
Simon_P 13 487 4 United Kingdom
31 May 2008 4:21PM
All ok here 99% of the time

How to perform a tracerout
samfurlong 13 2.5k United Kingdom
31 May 2008 5:09PM
I think I must just be lucky or something, EPZ is always fine for me. Maybe I just go on at odd hours but although it is a little slower than normal sometimes I have never been on and found the loading times to be unacceptable.
sketch 12 1.5k United Kingdom
31 May 2008 8:35PM
Mine is ok, but where is everyone gone, its soooo quiet lol

sarah x
Shutterbybaby 12 529 England
31 May 2008 8:38PM
/cue tumbleweed

im here,was faffing about with camera
starliz 15 1.6k 3 England
31 May 2008 8:46PM
Well its zooming just now did a tracer the other day apparently it was my ISP`s fault.....Tiscali !
DeSilver Plus
12 14 12 England
1 Jun 2008 8:24AM
Thanks for all the reply's its been very interesting and helpful.

I don't know what has happened but mine has now suddenly

Running just fine. I's never gone so well Smile. I think that all the

reply's I had must have frightened it and possible cleared it

out.

I come to the conclusion that it must be my servers fault!

Once again thanks for all your help. Wink Smile

David

Sign In

You must be a member to leave a comment.

ePHOTOzine, the web's friendliest photography community.

Join For Free

Upload photos, chat with photographers, win prizes and much more.